Tuesday, April 2, 2013

x terupdate....hehe...

Assalamualaikum...lame btol zati x update blog...skrg mmg xde mase...asyik bz je...wad da bkak dah...stakt nie de 4 buah wad yg da bkak...tp hospital nie blum dirasmikan lagi...ntah bile la nk rasmi nie...kdng2 ase stress nk terangkn kt org rmai bile diorg tnye hospital rehab nie hosp ape...bunyi pelik kn??REHABILITASI...

hurmmm...sbnarnyer bnyak bnda yg berlaku skrg nie...byk yg nk diceritakn tp xde mase...hidup zati skrg da lain...byk dugaan yg datang...zati harap zati tabah tuk trima sume dugaan yg dtg...

8 comments:

Mr. Harmonies said...

hospital ni sepatutnya dirasmikan ds najib. tapi kalau kalah pru, rasanya PM baru la akan rasmikan

evidora said...

hai akak.pe kabar?sy harap akak terus kuatkan semangat n tabah hadapi dugaan.akak.nak tahu x,sy dpt interview kt tmpt akak kerja tu.interview 3/9/13 ni.mula2 sy pun xtahu ape tu rehabilitasi.sy nak mintak sangat bantuan n sokongan akak.sy nak sangat bekerja kat situ.sy cume nak sedikit tips utk hadapi interview tu kalau boleh asap.nak tahu pe soalan yang selalu ditanya.doakan sy berjaya ye akak. ^_^ -nabila-

Nana + said...

Assalamualikum,tau x cmne nk hbgi pihak hospital rehab cheras. sebab sy cr no.tel direct to hosp xjupe2.sy nk wt lwtn pelajar ke jbtn rehab geriatrik dlm bln 12 nnt.Mohon bantuan ye.hehe...tq

Nurul Izzati said...

evidora : baik alhmdulillah...dpt interview ape ye kt sini???

nana : wsalam...ley call no nie...0391453400...tuk pngetahuan awk,wad geriatric blum dibuka lg..yg da bkak hnya wad neuro stroke,ortho amputee,spinal n pediatrik sahaja...

Nurul Izzati said...

mr.harmonies : ye...hospital nie akn dirasmikn oleh PM..mayb thun dpn...huhu

Nurul Izzati said...
This comment has been removed by the author.
Nana + said...

tq,nurul.

Anonymous said...

cam mana nak mohon keje kat hospital nie?
melalui spa ker?
kat sana ada tak bahagian medical rekod saya nak mohon keje bahagian rekod..